Onze Diensten

Sanitair

Uw badkamer aan vervanging toe? Wij hebben ruime ervaring in het vervangen van complete badkamers. Zelf realiseren wij het leidingwerk en sanitair. Het plaatsen van het tegelwerk is in samenwerking met een gespecialiseerde tegelzetter.

Elektrotechniek

Hierbij kunt u denken aan het vervangen dan wel uitbreiden van uw elektrische installatie van uw woning, of het vernieuwen van de meterkast. Daarnaast kunnen we ook helpen in het vaststellen en oplossen van allerlei storingen.

Dakbedekking

Heeft u last van lekkage of is uw platte dak aan vervangen toe? Wij kunnen uw dak volledig voorzien van een nieuwe bitumen dakbedekking.

Zinkwerk

Hierbij valt te denken aan het plaatsen zinken dakgoten, het monteren van zinken hemelwaterafvoer, een zinken dakbedekking aanbrengen op bijvoorbeeld uw dakkapel of erker of het aanbrengen van zinken daklijsten.

Verwarmingstechniek

Naast (periodiek) onderhoud van uw CV-ketel, zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van uw radiatoren.

Gas en water

Heeft u het vermoeden van lekkage in uw gas- of waterleiding, wij kunnen dit voor u vaststellen en ook gelijk verhelpen. Daarnaast is het ook mogelijk om een uw gas- of waterleiding uit te breiden.